Zoeken naar mijn vrouw

Uw zoekactie voor mijn vrouw leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Koen 49 jaar Vlaams-Brabant - Kortenberg
Kriebelt het ook zo?
Ik ben een man van 49, zeer verzorgde, normaal uitziende én respectvol. 188 groot en 79 kg. Hoger opgeleid. Geen buikje, baard of snor. Kalend, verzorgd gebit. Geen tattoo's. Zwaar geschapen 22x6 en heb een zeer lang uithoudingsvermogen. Zoek een jonge slanke actieve vrouw ... Is er interesse dan hoor ik het graag ! Tot snel .. Koen  

Kriebelt het ook zo?
Bobo 42 jaar West-Vlaanderen - Waregem
Vrouw gezocht zonder verdere verplichtingen.
Zijn er vrouwen regio Waregem die af en toe wat plezier zoeken zonder verdere verplichtingen? Ik ben normaal gebouwd.Leeftijd en uiterlijk maakt niet uit.  
lexor 44 jaar Antwerpen - Geel
Grenzen verkennen en verleggen???
Is er nog een vrouw of meid in de Kempen die haar grenzen wil verkennen en verleggen met een Dominant en de touwen is wil proberen in nauw overleg en vertrouwen met duidelijke afspraken waar genot centraal staat om lekker lang(uren) te genieten en de controle los te laten ? En zo je verlangens en fantasieën waar te maken.  
Gert 43 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Anale seksdate
Ik hou er enorm van Om vrouwen anaal te nemen en ben er zeer ervaren in. Langs deze weg zoek in een meisje of vrouw die ik eenmalig of op regelmatige basis anaal mag neuken. Kan me zowel verplaatsen als ontvangen. Wil je dit doen maar heb je geen ervaring om in je kontgaatje genomen te worden dan heb ik genoeg ervaring om je anale ontmaagding aangenaam te laten verlopen zodat dit voor herhaling vatbaar kan zijn. Indien interesse... stuur gerust een mail.  
Thomas 54 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Op zoek naar een heerlijke, passionele VROUW
Ben jij een leuke, eventueel gehuwde of in een relatie zijnde VROUW die net als ik intense verlangens heeft naar meer intimiteit, aandacht, passie? Sta je open voor een overheerlijke, discrete vriendschap met een gehuwde man zoals ik (175cm, 87kg, bruin haar, grijze ogen, ...) om af en toe mee af te kunnen spreken als het klikt. Je houdt van zoenen, strelen, knuffelen, een goeie open babbel, spelenderwijs, maar ook van een overheerlijke, vurige en intense vrijpartij als we beide verder willen gaan. Hygiëne en discretie gevraagd en geboden. Ik werk in Herent en ben daar bijna alle dagen gedurende de dag beschikbaar. Ik kijk zeker uit naar je spontane reactie met meer dan 1 zinnetje en graag met leestekens. Liefst Leuven en omgeving.  
R69 48 jaar Antwerpen - Antwerpen
Genieten
Hoi, Leuke spontane kerel is voor morgen (vrijdag 17-4 of zaterdagavond) op zoek naar een leuke spontane date met een vrouw of een koppel. Voor een paar heerlijke uren met elkaar te beleven. Lekker genieten van geile, stevige sex, waar lust, zoenen, lingerie, heels, bi, safe, massage,...ook in jullie trefwoordenlijst staat. Ikzelf ben een sportieve kerel van 50 jaar, 1m76 lang en 74kg. Kale kop (geschoren) met een stoppelbaardje en bi (alleen tijdens het spel, maar is zeker geen must). Normaal geschapen en intiem geschoren. Er kan veel ,maar moet niks. Alles in overleg. Ik kan mij verplaatsen en ontvangen in het centrum van Antwerpen. Ook kan je mij contacteren om een heerlijke sensuele yoni massage te geven, bij mij thuis. Als ik jullie interesse heb kunnen wekken hoor ik het graag. Groeten, Mook  

Genieten
Peter 48 jaar Antwerpen - Mol
Zoek verzorgde vrouw voor vandaag
Hey, welke eerlijk verzorgde vrouw wil graag dat ik je streel, kus, vinger, klaar bef en meer? Ik kan ontvangen. Jou leeftijd niet belangrijk hygiëne des te meer. Ik ben 48 single eerlijk verzorgd geschoren besneden en gesteriliseerd. Niet roker. Intresse?  

Zoek verzorgde vrouw voor vandaag
Stijn 44 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Minnaar zoekt minnares
Hallo, ik ben op zoek naar een eerlijke vrouw/minnares (leeftijd, lichaamsbouw, relatie of gehuwd niet van belang) om elkaar passioneel te verwennen. Bij de juiste klik zou ik graag een langdurige band willen opbouwen met wederzijds respect voor elkaars privé leven. Zelf ben ik 43j slank 1,80 66kg,iemand die positief in het leven staat geniet van de kleine dingen in het leven. Mocht deze advertentie je aanspreken aarzel dan niet om een mailtje te sturen, dat mag met of zonder foto. Hygiëne en discretie staat bij mij hoog. Fakers gelieve zich te onthouden enkel via mail of WhatsApp In het vaandel. Groetjes  
Pepijn 29 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Gentleman zoekt ervaren ‘’oudere’’ vrouw
Beste babe ! Ik ben 29 jaar heb al vier jaren open relatie met mijn vrouw. Ik val op mature dames die houden van een gezellige avond ( liefst avonden ) naar een vaste contact , die open minded is Samen avondje weg , een korte city trip Welness , restaurant, of gewoon weg eens een vluggertje. Liefst niet iemand die getrouwd is met een scheermes , elk lichaam is prachtig . Stuur me groetjes Pepijn  
Bart 55 jaar Oost-Vlaanderen - Kruishoutem
Sexdate
Zoek aangename vrouw die zie graag om te beginnen langdurig laat beffen en likken, intiem op z´n hondjes - ben betrouwbare slanke man van 65 kg, dames tot 65 jaar komen ook in aanmerking. Zeker antwoord.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10